Quit your dayjob, Justin Garcia!

Det bästa som hänt Sverige sedan skivat bröd, Expressen, har tagit sitt folkbildande ansvar till det yttersta och publicerat en banbrytande artikel om varför man är otrogen. Enligt ett gäng briljanta forskare på State University of New York, bland annat Justin Garcia har man kommit fram till att det beror på ens gener!

Enligt Garcia så är varje fjärde människa född till att bli otrogen.
Det räcker med att man drar till med en okänd term som ingen vanlig dödlig begriper sig på för att vinna legitimitet åt sitt påstående:
"Det är en variant av genen DRD4 som gör att risken för att vara otrogen fördubblas. Man känner ett behov av att vara otrogen, lite som talessättet "en gång otrogen, alltid otrogen"." säger Garcia.
DRD4, det låter ju som något smarta forskare skulle ha upptäckt, så visst ligger det något i det de säger. Jag menar, vi vet ju alla att DRD4-genen är lite klurig, för en annan variant av den genen gör så att man helt plötsligt blir mer benägen att producera opium. Av någon konstig anledning är det många i Afghanistan som har den genen, men det är ändå vetenskapligt bevisat!

Det Garcia och resten av forskarna i New York har missat totalt är anledningen till att man(nen) är otrogen. Det beror inte på någon gen eller annat hokuspokus i kroppen. Istället bör man vända blickarna f.d supermodellen Tyra Banks och hennes program Top Model. År efter år letar hon fram ett gäng "barely 18-girls" som hon piskar fram till att bli americas next top model för att sälja mascara, shampoo och underkläder. I varje avsnitt får dessa unga, fräscha, smala tjejer ta på sig så lite kläder som möjligt (more skin är 2011) för att bli fotade i ställningar de inte ens visste att de själva behärskade.
Yoga do pay off.

Hur det fungerar i förhållandet
Tjejerna i förhållandet tittar på Top Model för att det ingår i tjejkontraktet man fick skriva på med djävulen efter första menstruationen, och killarna i förhållandet sitter bredvid och glor på lite hederlig titts and ass. Win-win-situation för båda liksom.
Men, resultatet av detta blir att ingen av parterna får det de matas att vara ute efter. Tjejen i förhållandet vill ha uppmärksamhet för sitt utseende, för det är ju det enda Tyra Banks dockor får i programmet, medan killarna ser på tjejen bredvid och märker att hon inte är ett dugg lik tjejerna på Top Model. Då gäller det att hitta någon som åtminstone ser fräschare och mer livligare ut än flickvännen som sitter i soffan med rosa mjukisbyxor och totalt osminkad vräker i sig chips.

Detta är svaret till varför folk är otrogna, Justin Garcia. Därför föreslår bloggen att du borde ta och göra något vettigare med de anslag ni får och därmed quit your dayjob!
Bloggen rekommenderar: Rådgivare åt Tiger Woods.


Kommentarer
Postat av: Linnea

"Tjejerna i förhållandet tittar på Top Model för att det ingår i tjejkontraktet man fick skriva på med djävulen efter första menstruationen" =)



Bra skrivet!! Och en mycket bra bloggidé!

2010-12-08 @ 20:40:14
URL: http://llowejko,wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0