Quit your dayjob, Donald Trump!

Affärsmannen Donald Trump har för länge sen uppfyllt kriterierna för att bli en egorunkande rik pamp: Han är på sin tredje fru nu, som bara är 24 år yngre än honom själv, blev pappa igen vid 60 års ålder, har en son som heter Donald Trump Jr. och en 202 meter lång penisförlängare som heter, föga förvånande, Trump Tower.

Trump Tower NY
Trump Tower, 202 meter lång penisförlängare för Donald Trump.

Han är mannen som (ofrivilligt?) bidragit till att tupé-branschen blivit mångmiljonindustri, och har nu meddelat att han ställer upp som presidentkandidat för Republikanerna i USA:s presidentval 2012. Som den sanna entreprenör han är för han ständiga protester mot president Barack Obama. Och det är kanske inte så konstigt, han är ju ute efter hans jobb på Vita huset (dock bara för att kunna ta in praktikanter som ska kränga buteljerat lyxmineralvatten med hans ansikte på pet-flaskorna. Ok, inte så lyxigt med plastflaska, men tänk då på att varje gång du håller i Donald Trump-vattenflaska så bidrar du till att göra världen en bättre plats. Eller något sånt. Eller bara Trump lite rikare.).

Trump water
Lyx i plast. Plast i lyx. Lyxplast och plastlyx. Lystpax?
Donald Trump har nu nått framgång i sin kritik mot Obama, eller hur man nu vill lägga fram det. Likt trött tjatsex har han och ett gäng andra högerkonservativa FOX News-entusiaster tjööötat om att de vill ha bevis att Obama faktiskt är född i USA, för annars är det utan tvekan den största politiska skandalen i hela landets historia. Detta föranledde till att Obama till slut fick hålla en presskoneferns om det hela där han lade fram sitt officiella födelsebevis, för att få slut på de här ganska klena konspirationsteorierna som dyker upp när motståndarna inte har något vettigt att komma med. Men trots detta, så är tupémannen inte övertygad, utan kontrar med en egen presskonferens där han hyllar sig själv:
– Jag är hedrad över att spela en så viktig roll, nu måste vi granska födelseattesten för att se om den verkligen är äkta.

Japp mina damer och herrar, Donald Trump ska leka Sherlock Holmes. Tydligen hade inte McCain- och Clintonstaben gjort ett tillräckligt bra jobb i presidentvalet 2008, där man investigerade och dissikerade varenda sekund av Obamas liv från födseln i Hawaii i hopp om att hitta något spännande. Det närmaste man kom var att han heter Hussein i mellannamn.
Men det här är faktiskt inte anledningen till varför Donald Trump ska säga upp sig. Inte heller beror det på att han är en abortmotståndare, eller pro-life som han själv kallar sig för, eller emot att homosexuella ska gifta sig för att han tycker att det "inte känns rätt", eller att det ska byggas en moské i New York (vilket inte ens är sant, det är bara ett muslimskt kulturcentrum långt ifrån det heliga Ground Zero), eller att han tycker att man ska ha beväpnad militär vid gränsen vid Mexiko, eller att "det finns ett muslimskt problem där ute, att det är något "där ute" (här pratar han om Koranen) vilket gör att människor hatar USA... och så fortsätter han i all oändlighet.
Men, nej inte ens alla dessa åsikter är för mig skäl nog. Donald Trump är knappast den första, och kommer inte heller vara den sista amerikanen som hyser sådana åsikter.

Så tack och lov att det finns saker och ting som han själv är ansvarig för och inte kan skylla på andra! Det är nämligen så att Donald Trump har en klädkollektion som heter "Donald J. Trump Signatur Collection "(förresten, vad är grejen med att ha sitt namn på ALLT, snubben känns som en 14-årig fjunis som just fått sin första spritpenna och sprejburk och känner att just han coola och originella signatur måste synas överallt hela tiden).

Enligt Trump är han väldigt ledsen och arg över att amerikanska jobb försvinner till Kina. Denna outsourcing av hederliga skattebetalande amerikanska jobb till Kina är tydligen en av Trumps hjärtefrågor. I en TV-intervju med FOX News säger Trump till reportern att kinesiska produkter bara är "skit" och att han föredrar varor som tillverkas i USA, för att "kvalitén är 100% bättre". Han uppmanar också amerikanerna att handla mindre kinesiskt och mer amerikanskt, för att gynna de amerikanska företagen. Om det var upp till Donald Trump själv skulle han beskatta all kinesisk import med 25%, bara sådär. (Lite härlig feudalistisk politik och retorik har ju ingen dött av (jo faktiskt väldigt många, men det är ett annat blogginlägg)). Denna magiska skatt ska på något sätt vända den amerikanska arbetsmoralen till all-time-high och betala av budgetunderskottet på 40 tusen miljarder dollar (japp, en återkommande  och outtrötlig summa i den ekonomiska politiken). Vidare säger Trump att om det finns intressenter från Kina och USA i en budgivning, skulle han välja den amerikanska budgivaren, i sann patriotisk anda.

Efter dessa utspel så förväntar man sig inget annat än att hans klädkollektion ska vara tillverkad i en helgylleamerikansk mellanstor stad, där det är abort- och bögfritt, där mexikanerna bara tar hand om den stora trädgården och där amerikanska flaggan vajjar över var mans hem. Helst av allt bör det inte vara så många svarta där, men det dåliga samvetet gör att en minoritet ändå accepteras. Och självfallet muslimfritt.

Fatta då den enorma besvikelsen när man köper en rosa Donald J. Trump Signaturs Collection-skjorta för 69.50 $ och får se den här taggen på kragen:
Made in China Donald Trump
Game over på den liksom.

Hycklerit når en helt ny nivå att det inte ens känns lönt att fortsätta skriva. En bild säger mer än... ja ni hajar.
Och fatta om den här rosa skjortan skulle bli 25% dyrare pga en "Kinaskatt", hur jävla ironisk vore inte det på idiotskalan?!


Donald Trump, det är dags för dig att säga upp dig helt enkelt, även hyckleriet måste ha en gräns.

Bloggen rekommenderar nytt jobb: Snubben har redan så mycket pengar, chilla med den unga snärtan till fru i Trump Tower istället.


RSS 2.0