Quit your dayjob, Charlotte Wachtmeister!

Ännu en gång står en Wachtmeistare till skattebetalarnas tjänst för att förbättra den odrägliga tillvaro vi icke-grevar befinner oss i. Under 90-talet var det greve Ian Wachtmeister och hans ”invandringskritiska” riksdagsparti Nydemokrati som han delade med Bert Karlsson som stod för underhållningen.

Men tiderna förändras, och på något sjukt jävla vänster har Bert ”jag skulle vilja se Bengt Westerbergs dotter bli hiv-smittad av en flykting” Karlsson blivit folkkär och helt jävla oemotståndlig för TV och tidningar. Ian är personlig rådgivare åt Sverigedemokraterna Jimmie Åkesson. Misär upphöjt i två.

År 2011 är det däremot Charlotte Wachtmeister, moderat kommunalråd i en av många små anushål i Skåne, Svalöv, som bjuder upp till dans. När frågan om varför kostnaderna för barn med särskilda behov har ökat i kommunen tog fru Wachtmeister bladet från tungan och förklarade för oss nyfikna den verkliga orsaken bakom ökningen:

"Att kostnaderna för barn med särskilda behov ökar beror bland annat på att det inte längre finns tvångssteriliseringar".

Tack så mycket Charlotte Wachtmeister, då vet vi hur det ligger till! Jag, och säkert flera med mig har varit riktigt oroade över kommunernas skenande budget när det kommer till mongisarna. I Hudiksvall får ”dom där som ser likadana ut och alltid är glada” spela teater och i Köping (en annan del av den i alla fall) blir de kära och får köra bil! Ve och fasa, vilka andra galenskaper tänker de ställa till med nu då? Importera afrikaner med ADHD? Sluta med kraniummätningar på samerna? Låta arbetslösa skaffa barn? Varför inte bara avskaffa samhället på en gång och leva i fullständig KAOS? För utan regler så blir det kaos, det har man fått lära sig i skolan när man haft keps i klassrummet.

Wachtmeister själv hänvisar till den amerikanska storsäljande boken ”Freakonomics” och säger att författarna har en annan syn på saken. Hon tar upp en av bokens avsnitt som handlar om abort: ”abortlagstiftningen i USA gjorde att det föddes färre oönskade barn och gav minskad ungdomsbrottslighet.”

Vad det har med tvångssteriliseringar att göra vet nog ingen annan än hon själv. Hennes bästa svar blir ”Att en förändring i lagstiftningen har stor betydelse, barn med särskilda behov har ju ökat.Det är hennes ENDA stöd till påståendet, vilket hon själv bekräftar. Det är ett enda stort WHAT THE FUCK? Var är kopplingen? Ge mig bara någonting att gå på, vad som helst, så kan jag svälja ditt mumbo-jumbo. Det är som att säga att antalet inbrott har ökat för att man kör med dubbdäck på vintertid. Eller något annat helt irrelevant.

Om det är någon som blir klok på hennes koppling eller förstår vad hon menar, kontakta gärna mig och förklara så att jag också förstår. Det blir ju fett pinsamt att vara enda människan som inte förstår kopplingen mellan legaliserad abort för minskad brottslighet och avskaffandet av tvångssterilisering och en ökad kostnad för barn med särskilda behov! Shit, tänk om jag är en av dem, men bara för mentalt trög för att fatta det?! Mamma, de borde ha tvångssteriliserat dig!

Ni kan själv tänka er om dessa ”sinnesslöa tattare” med ”kroppsfel” och ”annan svaghet” skulle få rätten att reproducera sig. Då skulle vi aldrig kunna ha byggt upp landet till dagens grandiosa storhet utan fått koncentrera oss på att inte spräcka budgeten på 40 tusen miljarder kronor till att utreda ADHD-diagnoser och annat jobbigt som snorungarna genetisk bär med sig, from one mongolido to another. Som ni kanske vet så kommer Sverige som god tvåa i tillämpningen av tvångssterilisering, endast slagen av Tyskland, tvångssteriliseringarnas urmoder. Faktum är att Sverige mellan 1934, då lagen trädde i kraft fram till 1976 då lagen upphörde steriliserade 63 000 personer. Det är mer än 4 personer per dag. De flesta var kvinnor och metoderna var ofta tvång, ”övertygelse” eller ren lögn då man hävdade att man bara skulle göra en blindtarmsoperation.

Charlotte Wachtmeister, det är dags för dig att säga upp dig från ditt jobb! Dina påståenden luktar prutt och det verkar som om du vill gå tillbaka till den härliga tiden då man byggde upp det svenska folkhemmet och ”rensade ut ogräset” med att tvångssterilisera de man tyckte var opassande av olika, oftast helt godtyckliga anledningar. Att en individ med förtroendeuppdrag kastar ur sig sådana floskler kan inte och får inte gå obemärkt förbi. Tänk om hon hade fått positivt gehör för det hon sagt? Då kanske en gnista hade tändts och vi skulle på allvar ha en debatt om tvångssteriliseringar av människor vi tycker är opassande att vara föräldrar, helt stick i stäv med de mänskliga rättigheterna.

Charlotte Wachtmeister, snart med skalpell nära dig!

Bloggen rekommenderar nytt jobb: Nä, säg upp dig bara. Som Wachtmeister klarar du dig nog alltid.

För övrigt finns det en tydlig orsak till varför det finns så många barn med särskilda behov, och det stavas läkemedelsindustrin. Det gäller att pumpa kidsen med så mycket substanser som möjligt, men det får bli till ett annat blogginlägg!

 

Länkar: Freakonomics, Artikel 1, Artikel 2, Artikel 3,  tvångssteriliseringar i Sverige.


RSS 2.0